Der er ingen
iblødsætning natten over eller stress over, hvor varm panden bliver. Sigt efter
tykke skiver brød til mere robust fransk toast, der er perfekte i en airfryer.
6 portioner. Forberedelsestid:
5 min. Samlet tid: 35 min. Kalorier pr portion: 217
# Ingredienser
2 store æg
⅓ kop piskefløde
⅓ kop mælk
3 spsk melis
¼ tsk stødt kanel
½ tsk ren
vaniljeekstrakt
salt
6 tykke skiver hvidt
brød eller brioche, hver skive skåret i tredjedele
ahornsirup, til servering
* Tilberedning
1. Pisk æg, fløde,
mælk, sukker, kanel, vanilje og en knivspids salt
i et stort lavt
ovnfast fad.
Tilsæt brød, vend til
belægning et par gange.
2 Arranger toast i airfryer-kurven,
og arbejd i partier efter behov for
ikke at overfylde
kurven.
Indstil til 190 °C i ca.
8 min og kog indtil den er gylden,
mens den vendes halvvejs
igennem.
3. Server toast varm,
dryppet med ahornsirup.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------