Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Nektarinen er en forædlet fersken, og ikke, som det af og
til fejlagtigt angives, en mutation af fersken og blomme. Nektarinen ligner da
også mest en fersken, både i størrelse og farve. Men kødet er fastere og
skallen, i modsætning til den dunede fersken, glat og blank.
Nektarin kan bruges helt som fersken. De nektariner, der ses
herhjemme sommer og efterår, kommer fra Sydeuropa, hovedsagelig fra Spanien,
Italien og Frankrig, men også fra Mellemøsten, herudover importeres de fra
Californien og Mellemamerika.
Se de bedste opskrifter med Nektarin
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------