Hvis hjemmelavede
kanelsnurrer virker som for meget arbejde lørdag morgen, så har vi fundet den
perfekte løsning til dig. Ingen grund til at vente på, at dejen hæver med disse
nemme airfryer kanelsnurrer. Brug færdigkøbt butterdej til at gøre det så
enkelt som muligt uden at miste smag!
6 portioner. Forberedelsestid:
5 min. Samlet tid: 30 min. Kalorier pr portion: 267
# Ingredienser
SNURRER
2 spsk smeltet smør,
plus mere til pensling
⅓ kop brun farin
½ tsk stødt kanel
salt
hvedemel, til
overflade
240 g færdigkøbt butterdej
TIL GLASUREN
60 g flødeost,
blødgjort
½ kop flormelis
1 spsk mælk + mere
hvis nødvendigt
* Tilberedning
1. Lav snurrer:
Beklæd bunden af
airfryeren med bagepapir og pensl med smør.
I en stor skål blandes
smør, brun farin, kanel og en stor knivspids salt,
indtil det er glat og
luftigt.
2. Rul butterdejen ud
på en let meldrysset overflade i ét stykke.
Klem sømmene sammen og
fold dem på midten.
Rul til et 20x12 cm
rektangel.
Fordel smørblandingen
over dejen, efterlad ½ cm kant.
Start ved en lang
kant, rul dejen sammen som en gelérulle og
skær derefter på tværs
i 6 stykker.
3. Arranger stykkerne
i den forberedte airfryer-gryde,
med snitsiden opad,
fordelt jævnt.
4. Indstil airfryer
til 180 °C i ca 10 min, og bag til den er gylden og gennemstegt.
5. Lav glasuren:
Pisk flødeost, sukker
og mælk sammen i en mellemstor skål.
Tilsæt mere mælk, hvis
det er nødvendigt, for at tynde glasuren.
6. Fordel glasuren
over lune kanelsnurrer og server.
Kommentar:
Har lavet disse, og
min mund er SÅ GLAD!! Jeg kogte i ca. 8 min
– hvilket er det
eneste jeg gjorde anderledes. Tak for denne lækre opskrift
Har du lavet denne
opskrift? Fortæl os, hvordan det gik i kommentarfeltet nedenfor!
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------