Kødet bliver meget
saftigt, hvad enten du foretrækker det pandestegt, grillet eller paneret, kan du
se frem til at få en lækkerbisken på din tallerken
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca ½ time. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
4 kalvekoteletter
(ca. 200 g hver)
salt, peber
3 spsk hvedemel
1 æg
50 g rasp
50 g reven
parmesanost
100 g smør
2 citroner
* Fremgangsmåde:
1. Bank koteletterne
let med hånden. Tør dem af.
2. Brug 3 dybe
tallerkener: 1 til melet, der krydres med salt og peber; 1 til det piskede æg
og 1 til rasp og ost, der blandes.
3. Vend først
koteletterne i mel, derefter i æg og til sidst i rasp.
Ryst det overflødige
af.
4. Smelt smørret på
1 eller 2 stegepander.
Lad det bruse op og
steg koteletterne 4-5 min. på hver side, til de er gyldne og sprøde.
5. Anret dem på et
varmt fad, og pynt med citronbåde.
Man drypper
citronsaft over kødet, inden man spiser det.
Der hører ikke sauce
til.
6. Disse koteletter
spises med båndnudler og en grøn salat.