Logo

Sauce tartare

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauce tartare 

 
Sauce. Arbejdstid: 20 min. Middelsvær at lave. Lav pris. 4 personer.

 
# Ingredienser til Sauce tartare
1 hårdkogt æggeblomme
1 tsk hvidvinseddike
1 rå æggeblomme
1 knsp salt
1½-2 dl olie
1 spsk grofthakkede kapers
1 spsk finthakket syltet agurk
1 spsk finthakket purløg
lidt citronsaft
hvid peber
*
Sådan laves Sauce tartare
1. Sørg for, at æg og olie har stuetemperatur.
Gnid den hårdkogte æggeblomme sammen med vineddiken.
Rør den rå æggeblomme i og tilsæt salt.

 
2. Tilsæt olien dråbevis under kraftig omrøring.
Rør olien helt ind, inden mere tilsættes.
Når mayonnaisen begynder at stivne, kan olien tilsættes i en tynd stråle, dog stadig lidt ad gangen og under flittig omrøring.

 
3. Rør kapers, syltet agurk og purløg i saucen, og smag den til med citronsaft og hvid peber.

 
Tips: Server saucen til koldt kød, fx Roastbeef, Kyllingesylte eller til kogt eller stegt fisk.
Saucen kan krydres med lidt sennep. Den holder nogle dage, opbevaret svalt og tildækket.

 
Se alle de bedste opskrifter med sauce

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her