Anvend friske mangoer i denne opskrift både for farvens og
smagens skyld. Kan de ikke fås, anvendes en dåse - skyl frugten inden brug.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 35 min.
# Ingredienser
2 mellemstore, modne mangoer
3 dl hønsekødbouillon
2 fed hvidløg, pressede
1 tsk revet, frisk ingefær
3 spsk vegetabilsk olie
2 store andebryster uden skind, a ca. 225 g
1 tsk vineddike
1 tsk lys sojasauce
1 porre, i skiver
friskhakket persille, pynt
* Tilberedning
1. Mangoerne skrælles og frugtkødet skæres fra stenene. Skær
det i strimler.
2. Kom halvdelen af mangokødet i en foodprocessor sammen med
bouillon og blend det glat.
Eller pres det gennem en fin sigte og rør det i bouillonen.
3. Ingefær og hvidløg gnides over andekødet.
Varm olien i en forvarmet wok og steg kødet, til det er
lukket.
Bevar olien og tag kødet op.
4. Læg andebrysterne på risten over en bradepande og steg
det i en forvarmet ovn ved 220 °C i 20 min, eller til det er gennemstegt.
5. Imens hældes mango-bouillonblandingen i en gryde. Tilsæt
vineddike og sojasauce.
6. Bring det i kog og kog det ind til halvdelen for kraftig varme.
7. Varm olien i wokken og lynsteg porren og resten af
mangoerne i 1 minut.
Tag dem op, læg dem på et serveringsfad og hold dem varme.
8. Skær andebrysterne i skiver og læg dem over porrer og
mango.
Hæld saucen over, pynt og server.
Næringsindhold:
Kalorier 235. Sukker 6 g. Proteiner 23 g. Fedt 14 g. Kulhydrater 6 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.