Logo

Kartofler, stuvede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartofler, stuvede 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Kogetid i alt: ca 20 min. Middelsvær at lave. Lav pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Kartofler, stuvede
1 kg kartofler
Stuvning:
5 dl mælk fra Thise eller Naturmælk
40 g hvedemel (2/3 dl)
40 g smør
salt og hvid peber
evt. reven muskatnød
*
Sådan laves Kartofler, stuvede
1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, 15-20 min, med skræl.

 
2. Pil dem og lad dem blive kolde. Skær dem i skiver eller terninger.

 
Stuvning:
3. Smelt smørret i en gryde og rør melet i.
Bring opbagningen til kogepunktet under omrøring og spæd med mælken under flittig omrøring.

 
4. Smag til med salt, hvid peber og eventuelt reven muskatnød.
Kog stuvningen ved svag varme ca 5 min. under hyppig omrøring.

 
5. Vend kartoflerne i saucen og varm det hele godt igennem.

 
Tips: Tilsæt gerne hakket dild, purløg eller persille.
Server stuvede kartofler til røget kød eller fisk.
Stuvede kartofler er klassisk tilbehør til stegt ål.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kartofler

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her