Logo

Grønsagsfad ret broget

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagsfad ret broget 

 
Det er en broget og festlig måde at servere grønsager på. Brug dette grønsagsfad som tilbehør til alle slags kød og fisk. Få flere gode opskrifter her
Tilberedningstid: 35 min. Til 1 portion: kan udvides til flere.

 
# Ingredienser
1 spsk olie
1 fed hvidløg
¼ tsk salt
100 g hakleet oksekød
½ lille løg
1 forårsløg
½ ds flåede tomater
½ tsk oregano
½ tsk basilikum
salt og friskkværnet peber
200 g blandede frosne grønsager
fx broccoli, blomkålsbuketter, karotter og bønner
50 g reven emmentaler
Persille

 
* Tilberedning
Opvarm olien på en pande.
Stød hvidløget i en morter med salt og svits det i den varme olie.
Kom det hakkede oksekød på panden og brun det.
Hak løget fint og skær forårsløgene i strimler.
Kom det på panden og svits det.
Hæld de flåede tomater ved og
smag til med oregano, basilikum, salt og peber.
Anret de frosne grønsager i et ovnfast fad sammen med det hakkede kød.
Drys med reven emmentaler og finthakket persille og
stil fadet i en 180 °C varm ovn i 15 min.

 

Se de bedste opskrifter med Mad til 1

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her