Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 20 min. Kogetid, grønsager: ca 10 min. Kogetid, fisk: ca 10 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Torskefileter i karry
600 g friske torskefileter
1 tsk salt
3 porrer
3 stængler blegselleri
1 rød peberfrugt
2 syrlige æbler
25 g smør
1 spsk karry
2 dl fløde
2 tsk maizenamel
hvid peber
Pande med låg eller flad gryde
*
Sådan laves Torskefileter i karry
1. Skær torskefileterne i 5 cm brede stykker på tværs.
Drys med salt.
2. Fjern rodskive og grove grønne blade fra porrerne, skyl
dem godt og skær dem i smalle skiver.
Befri blegsellerierne for grove strenge og skær dem i tynde
strimler på tværs.
Befri peberfrugten for frøstol og kerner og skær den i
strimler på langs.
Skræl æblerne, hvis skallen er grov, og skær dem i både.
3. Varm smørret på en dyb pande og lad karryen svitse kort,
så smagen frigøres.
Svits porre og blegselleri heri få min.
Tilsæt peberfrugt og æbler og svits dem et par min.
Pisk fløde og maizenamel sammen og kom det i.
Lad det koge igennem.
4. Læg fiskestykkerne ned til grønsagsblandingen og dæmp
varmen.
Lad fisken mørne under låg, ca 10 min, afhængig af
fileternes tykkelse.
Server straks.
Tips: Server Ris, løse, evt iblandet Ris, vilde, til.
Rester af Torsk, kogt kan
varmes i karry-grønsagsblandingen.
Se alle de bedste opskrifter med Torsk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------