Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Fyldte sardiner med peberfrugt
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 30 minutter plus
stegetid
# Ingredienser
2 røde peberfrugter
125 g smør
1 kg friske sardiner
havsalt
4 spsk olie
2 spsk rasp
* Tilberedning
1. Peberfrugterne skylles, halveres, gøres i stand og skæres
i tynde strimler.
2. 80 g smør smeltes på en pande, og peberfrugterne steges i
det ved svag varme, til de er bløde.
3. Sardinerne renses. Ben og indvolde fjernes omhyggeligt.
Skyl fiskene forsigtigt og lad dem dryppe af.
4. Ovnen forvarmes til 180 °C.
Sardinerne drysses med havsalt, fyldes med
peberfrugtstrimler og klemmes fast sammen.
5. Sardinerne lægges tæt ved siden af hinanden i et ildfast
fad, og resten af peberfrugtstrimlerne
og olien fordeles over.
6. Det hele drysses med rasp.
Resten af smørret kommes på i klatter, og fiskene steges i
den forvarmede ovn i ca 15-20 minutter.
Pr. portion ca 570 kcal/2394 kj. 50 g protein, 39 g fedt, 6
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------