Dessert Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Afkøling: ca ½ time. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kirsebær i rødvin
300 g friske kirsebær
Lage:
2 dl rødvin
85 g sukker (1 dl)
½ kanelstang
reven skal af ½ usprøjtet appelsin
*
Sådan laves Kirsebær i rødvin
1. Kom rødvin, sukker, kanelstang og reven appelsinskal i en
gryde.
Varm lagen op og kog den ind til det halve for god varme
uden låg.
2. Skyl og tør kirsebærrene imens.
Udsten dem forsigtigt og læg dem i en skål.
3. Hæld den varme lage over kirsebærrene og lad dem stå, til
lagen er blevet kold.
Tips: Server kirsebær kompotten med iskold cremefraiche
eller med en god vaniljeparfait til.
Se Flødeis,
luksus.
Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------