Sådan laver du en lækker hvidkålssuppe med rodfrugter og flæsk
- få opskriften på den nemme hvidkålssuppe her.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
½ time. Kogetid: 1 time. Fryseegnet
# Ingredienser
400 g kogeflæsk
1 kg flæskeben
(skank eller rygben)
1½ liter vand
5 hele peberkorn
1 spsk salt
1 laurbærblad
1 lille hvidkålshoved
2 gulerødder
4 kartofler
1 porre
1 bdt bredbladet persille
* Tilberedning
1. Kom flæsk og
flæskeben i en gryde sammen med vandet.
Bring det i kog og
skum suppen.
2. Tilsæt peberkorn,
salt og laurbærblad.
Lad det koge ved
svag varme ½ time.
3. Gør grønsagerne i
stand og skær dem i skiver eller strimler.
Kom dem på suppen og lad den koge endnu ½ time.
4. Tag flæsket op og
skær det i skiver.
Tag flæskebenene op
- de skal ikke bruges, men kun give kraft til suppen.
5. Smag suppen til
med salt og peber og drys persille på ved serveringen.
Serveres med det
skivede flæsk, groft brød og sennep.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.