Logo

Bøf Tatar med variationer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bøf Tatar med variationer 

 
Oksekødet, der skal bruges til bøf tatar skal være mørt og velhængt og uden sener og hinder.
Helt korrekt skal kødet skrabes på langs af fibrene, men det kan også hakkes gennem kødmaskinen. Almindeligvis hakkes kødet, da det er hurtigere end at skrabe kødet.

 
Se Bøf Tatar med variationer:
Stor bøf tatar
Krydrede bøf tatar på salat
Ostegratineret bøf tatar

 
Bøf Tatar med variationer 

Stor bøf tatar

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 15 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser:
400-500 g skrabet eller hakket oksekød (filet el. inderlår)
1-2 tsk sennep
salt, peber
8 ansjosfileter
2 spsk kapers
2 spsk hakket persille
1 løg
1 peberfrugt
4 æggeblommer
 
* Tilberedning:
1. Bland det hakkede eller skrabede kød med sennep, salt og friskkværnet peber
Form det til en stor tatar. Hak den let med en kniv.
Fordel ansjosfileterne oven på i stjernemønster.
Drys kapers og hakket persille over.

 
3. Garner tataren med hakket, rå løg og peberfrugten skåret i ringe samt rå æggeblommer.
Server rugbrød eller groft brød til.


Bøf Tatar med variationer 

Krydrede bøf tatar på salat

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser:
500 g hakket el. skrabet oksekød (filet el. inderlår)
1 løg
1 syltet agurk
2 spsk kapers
1 tsk worcestershiresauce
6-8 oliven
¼-½ tsk cayennepeber
salt, peber
2 æggeblommer
salatblade
2 hårdkogte æg
persille

 
* Tilberedning:
1. Pil og hak løget. Hak agurk og oliven.
Bland det hakkede kød med løg, agurk, kapers, worcestershire sauce,
oliven, cayennepeber, salt, friskkværnet peber og æggeblommerne.

 
2. Anret tataren portionsvis.
Fordel skyllede salatblade i portionsglas eller på 4 tallerkener og fordel tataren oven på.
Garner evt. med æggeskiver og persille.
Giv rugbrød eller groft brød til.


Bøf Tatar med variationer 

Ostegratineret bøf tatar

Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser:
400 g hakket oksekød (filet el. inderlår)
3-4 ansjosfileter
2 spsk smør
½ tsk paprika
4 skiver form franskbrød
1 løg
2 tsk grønne, umodne peberkorn (madagascarpeber) el. kapers
1 spsk vodka el. snaps
salt, peber
4 æggeblommer
1 dl reven ost fx Danbo

 
* Tilberedning:
1. Hak ansjosfileterne fint og bland dem med smør og paprika.
Smør brødet med ansjossmørret.


2. Bland kødet med finthakket løg, peber eller kapers, vodka eller snaps, salt og peber.
Fordel kødet på 4 brød, slå æggeblommerne ud og drys med reven ost.

 
Se også Den klassiske bøf tatar

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her