Nem opskrift på 6 lækre souffléer bagt med rodfrugter og purløg.
Perfekt tilbehør eller som selvstændig hovedret. Få opskriften her og nu
6 Personer
# Ingredienser
125 g kartofler
125 g persillerod
125 g pastinak
125 g knoldselleri
2 dl cremefraiche
(38%)
Et greb purløg
2 æg
salt og peber
smør til smøring
* Tilberedning
Skræl og skær
rodfrugterne i små stykker.
Kom dem i en gryde,
og kog dem møre i rent vand.
Mos dem med
cremefraiche, hakket purløg, æggeblommer, salt og peber.
Pisk hviderne stive.
Rør ½ i massen og
vend så resten i.
Hæld i smørsmurte
portions-ramekiner.
Bag i vandbad ved
150 °C i ca. 20 min.
Se alle de bedste opskrifter med soufflé
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.