Logo

Blommetomater med rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blommetomater med rucola

 
Små kanon kugler af solskin og aroma. Opskrift på skønt tilbehør med bagte tomater og rucolasalat - nem og enkel og passer til virkelig mange retter - få opskriften her.
Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning, 30 min.

 
# Ingredienser
10 ovale blommetomater
1 tsk rosmarin
1 tsk timian
2 hakkede hvidløgsfed
salt, peber
2 spsk olie
1 spsk aceto balsamico.
50 g rucola
 
* Tilberedning
1. 10 blommetomater halveres.
De blandes i en skål med 1 tsk rosmarin, 1 tsk timian, 2 hakkede hvidløgsfed, salt, peber, 2 spsk olie og 1 spsk aceto balsamico.

 
2. Tomaterne lægges på en plade med skærefladerne opad og bages i oven ved 180 °C (varm-
luft 160 °C) i 15-20 minutter.
50 g rucola skylles og slynges tør.


3. Når tomaterne er færdige, blandes de med rucolaen.

 
Energi pr. portion: 4 g protein, 11 g fedt, 13 g kulhydrater = 166 kcal (702 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her