Bagværk Hjemmebag. Arbejdstid: ca 10 min. Bagetid: ca 8 min. pr. plade. Let at lave. Lav pris. Antal: ca 70 stk.
# Ingredienser
til Pleskner
3 æg
sukker (ca. 1½ dl)
hvedemel (2½ dl)
*
Sådan laves Pleskner
1. Pisk æg og sukker lyst og skummende, gerne med elpisker.
Vend melet forsigtigt i.
2. Sæt ovnen på 200 °C.
3. Smør bagepladerne eller dæk dem med bagepapir.
Sæt dejen på i små toppe med god afstand, da dejen flyder
ud.
4. Bag plesknerne lysebrune øverst i ovnen, ca 8 min.
Kagerne skal netop begynde at tage farve i kanten.
5. Lad kagerne blive kolde, utildækkede, på en bagerist.
Tips: Kagerne kan opbevares i kagedåse.
Læg dem først i, når de er helt kolde, ellers bliver de
bløde.
Chokoladepleskner:
Tilsæt 1 spsk kakaopulver sammen med melet.
Nøddepleskner:
Tilsæt ½- finthakkede hassel- eller valnøddekerner sammen med
melet.
Se alle de bedste opskrifter med Småkager
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------