Lækker krydret ribbensteg med hvidkål og små glaserede løg. Denne opskrift er en
ny måde at lave ribbensteg på. Server den og bliv begejstret.
til 4 personer
# Ingredienser
1 kg svinebryst,
kogestykket
sur sennep
2 tsk salt
2 spsk rasp
2 spsk puddersukker
1 tsk karry
1 fintsnittet løg
1 kg hvidkål
50 g smør
salt
2 dl vand
* Tilberedning
1. Sværen og evt.
lidt af flæsket skæres fra ribbenene,
der smøres med sur
sennep og drysses med en blanding
af rasp, salt,
sukker og karry, øverst de finthakkede løg.
2. Ribbenene sættes
i ovnen ved 170 °C, ca. 1½ time.
3. Fintsnittet
hvidkål dampes mør i smør og
vand med salt,
jævnes evt.
4. Hvidkålen
serveres sammen med det udskårne kød.
Små glaserede løg
kan serveres til.
Tips: Det er vigtigt at overholde den angivne
stegetemperatur.
Raspen indeholder
nemlig sukker - og stegen kan derfor blive
for mørk på
overfladen, hvis temperaturen afviger for meget.
170 °C - og du er
helt sikker på et velsmagende resultat.
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.