Logo

Spaghetti med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti med rejer

 
Mange italienske pastaretter er enkle og laves af ganske få ingredienser. Prøv denne lette spaghetti med rejer, hvidløg og persille.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 10-14 min.

 
# Ingredienser til Spaghetti med rejer:
2 tsk groft salt pr. liter kogevand
¾ dl olie
3-4 spsk finthakket persille
3 fed hvidløg
150-200 g spaghetti
200 g pillede rejer

 
Tilbehør:
friskkværnet peber
parmesan- eller granaost eller anden fast lagret ost
*
 
Sådan laver du Spaghetti med rejer:
Sæt 2-3 liter vand over at koge spaghettien i.
Tilsæt salt.

 
Bland olie med persille og knust hvidløg.
Dryp rejerne af.

 
Kog spaghettien som angivet på emballagen, eller se spaghetti
Smag på den, og lad den koge så længe, at den stadig har bid (al dente).
Hæld spaghettien i et dørslag, og slå vandet fra.

 
Bland straks spaghettien med olie-persilleblandingen og rejerne.
Anret på to varme tallerkener, og server med peber og parmesanost.

 
TIPS: Lagret ost som fx parmesan smager af umami (den femte smag) og er et godt krydderi til pastaretter. Osten salter også, så pas på ikke at oversalte saucer og fyld i pastaretter, der drysses med ost ved servering.

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her