Denne opskrift kan
varieres på mange måder. Du krydrer ganske enkelt rullen med de gode sager du
har i dine gemmer. Det kan blive rigtig godt
Tid: 50 min, heraf
35-40 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
400-600 g svinemørbrad
½ dl hakket persille
1 tsk mynte
1 tsk salvie
1 tsk salt
¼ tsk peber
1-2 spsk smør eller margarine
1 dl bouillon (vand + terning)
* Fremgangsmåde
1. Skær mørbraden op
på langs, så der dannes en lang lomme.
2. Bred kødet ud og
drys alt det grønne på. Bland det godt.
3. Rul kødet sammen
fra den lange side som en roulade.
Bind den sammen med
bomuldssnor.
Drys med salt og peber.
4. Smelt fedtstoffet
i et ovnfast fad og læg rullen i.
5. Steg kødet i ovnen ved 175
°C i 35-40 min.
Hæld bouillonen ved
efter 15 min.
6. Når kødet er
færdigt, skærer du det i skiver.
Server med rismix og
blandet salat. Giv skyen til som sauce.
Tips: Er der mange til middag?
Køb da to mørbrader og rul dem med krydderurterne til en stor rulle.
Lad de opskårne
kødstykker lappe lidt over hinanden inden du ruller dem sammen.
Kødet rækker så til
8-10 pers.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------