Lidt fisk i salaten gør den fyldig og mættende. Her ligger sild på et leje af forskellige salater, med en æggesauce og et stænk vineddike. Denne eddike gør retten til noget helt
specielt.
Tid: 35-40 min. 4
pers.
# Ingredienser
12 små sild
1 dl rasp
½ tsk salt
frisesalat
egebladssalat
radicchiosalat
2 hårdkogte æg
½ tsk salt
¼ tsk peber
1 dl olie
2 spsk smør eller
margarine
½ dl vineddike
* Fremgangsmåde
1. Skyl, rens og fileter fiskene.
Vend fileterne i en blanding af rasp og salt. Lad dem ligge og tørre
lidt.
2. Skyl de
forskellige slags salat og skil bladene fra hinanden.
3. Tag blommerne ud
af de hårdkogte æg og mos dem.
4. Rør de mosede
æggeblommer med salt og peber. Tilsæt olien.
Det skal blive en ret tyk sauce.
5. Bland saucen med
salatbladene. Fordel dem på 4 tallerkener.
6. Smelt 1 spsk
fedtstof på en pande og steg fiskene sprøde.
Anret dem på salaten.
7. Når alle fiskene
er stegte, kommer du den sidste spsk fedtstof på panden.
Kog panden af med
vineddiken og hæld den varme sky over fiskene.
8. Server med hvidt
brød.
Tips: Hvis de typer salat, vi har nævnt, ikke kan
fås, kan du bruge almindelig hovedsalat og i øvrigt følge opskriften.
Se alle de bedste opskrifter med Salater
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------