Logo

Katrineblommekage med æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Katrineblommekage med æble

 
Der er mindst ligeså mange opskrifter på Katrineblommekage, som der er Katriner. Selv du kan mene noget om den slags. Derfor får du den bedste opskrift her...
Desserten er en klassisk Kathrineblommekage med svesker og æble. Den er go'!
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. 45 min. Ikke fryse-egnet. ca. 6 portioner.

 
# Ingredienser til Katrineblommekage med æble:
1 spsk smør
2-3 æbler (skrællede stykker på størrelse med sveskerne)
150 g bløde svesker (uden sten)
4 æg
75 g sukker
1 stang vanilje (kornene)
1 dl piskefløde
1½ dl mælk
Tilbehør: 1½ dl piskefløde
*

 
Sådan laver du Katrineblommekage med æble:
Tænd ovnen på 175 °C.
Smør et ovnfast fad med smør.
Læg æblestykker og svesker i fadet.

 
Pisk æggene sammen med sukker og vaniljekorn.
Rør forsigtigt fløde og mælk i - der skal ikke piskes luft i dejen.
Hæld blandingen over svesker og æbler.

 
Sæt fadet i ovnen i ca. 45 min., til æggemassen er stivnet.
Server desserten lun med flødeskum til.

 
Katrineblommekage med æble


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her