Super sund og grøn suppe med majroe, gulerod, grønne bønner og kørvel. Suppen nydes med lækre
fetamuffins toppet med sorte oliven.
Se opskriften HER...
2 personer. og 4-6
ekstra muffins. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: ca 15 min. Fryseegnet.
# Ingredienser
Forårssuppe:
6 dl god
grønsagsbouillon
2 majroer
4-5 nye gulerødder
200 g grønne bønner
lidt sojasauce
kørvel
Fetamuffins (8 stk):
150 g hvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk tørret oregano
½ dl olie
½ dl vand
2 æg
100 g feta (eller
salatost i saltlage)
Pensling: 1 spsk olie
Pynt: 8-10 stk sorte
oliven
* Tilberedning
Forårssuppe:
1. Kog små stykker
majroe r, gulerødder og bønner i grønsagsbouillon.
Smag til med sojasauce
og drys med kørvel.
Fetamuffins:
2. Bland mel med
bagepulver og oregano.
Pisk olie, vand og
æg sammen og rør det i melblandingen til en ensartet dej.
3. Tilsæt smuldret
feta.
Fyld dejen ¾ op i
oliesmurte muffinforme.
Pensl toppen med
olie og sæt en oliven i hver muffin.
4. Bag dem ved 200 °C
i ca 15 min, til de er gennembagte og svagt lysebrune.
Nyd dem lune til suppen.
Se alle de gode opskrifter
med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.