Forret Suppe. Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. (4 personer)
# Ingredienser til Consommé
med marv:
1,5 l consommé
ca. 100 g oksemarv
2 dl letsaltet vand
*
Sådan laves Consommé
med marv:
1. Hvis man koger consomméen selv, se Consommé, kan man skære marven ud af de ukogte
skankeben med en spids, skarp kniv.
Ellers kan marven bestilles hos slagteren.
2. Skær marven i ½ cm tynde skiver med en skarp, varm kniv,
så går det lettest.
Kog et par dl vand op med lidt salt og sænk marvskiverne
heri ½-1 minut.
De skal netop skifte farve.
3. Fordel consomméen i varme bouillonkopper og læg et par
skiver marv i hver i serveringsøjeblikket.
Tips: Consommé med marv kan serveres med et drys
finthakket persille eller kørvel.
Kan fryses; holdbarhed: ca. 3 måneder.
Se de bedste opskrifter med Consommé
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------