Logo

Brombærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brombærmousse

 

Det er i september, du skal ud at plukke brombær i krat og hegn. Eller køb dem hos din grønthandler. Du kan selvfølgelig også bruge andre dejlige bær.

2-3 personer Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 5 min.

 

#

1½ blad husblas

3 spsk sukker

½ dl vand

250 g brombær

1¼ dl piskefløde

*

 

Læg husblassen i blød i koldt vand.

Kog sukker, vand og halvdelen af bærrene ca. 5 min. til bærrene kan moses med en gaffel.

Hæld mosen i en skål og smelt den udblødte, knugede husblas heri.

Lad den afkøle før resten af bærrene vendes i sammen med flødeskum.

Anret i dessertglas og stil dem koldt indtil servering.

 

Brombærmousse


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her