Logo

Brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brombær

 
Brombær, Rubus fruticosus, er af rosenfamilien og i slægt med hindbærret. Der er flere arter, de fleste er vilde og vokser mange steder, ved gærder, i skovkant og i krat af tornede buske. De ses også dyrkede. Brombær skal være blanksorte og buttede, før de er modne, og før er der ikke meget ved dem. Brombær er, sammen med hindbær, fadder til loganbærret, og alle tre er de krydset til Boysenbær. 


Sæson: eftersommeren. Brombær bruges friske i tærter og desserter, som syltetøj og i kager. De kan fryses, og holdbarheden er lang, mindst ½ år.


Brombær

 

Se de bedste opskrifter med Brombær 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her