Logo

Bresaola - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bresaola - info

 
Bresaola er den italienske variant af lufttørret saltet oksefilet, som har modnet i to-tre måneder til den er blevet hård og har fået en dyb rød, næsten lilla farve. Fremstillingsteknikken stammer fra Valtellina-dalen i regionen Lombardiet i Italien. 
Den blev også udviklet i alpedale i Piemonte, hvor særlig Bresaola della Val d’Ossola må fremhæves.
Kødet er magert og mørt og har en sød kraftig lugt.

 
Se opskrift med Bresaola

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her