Logo

Boghvede, kogt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boghvede, kogt 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 15 minutter. Kogetid: 15 minutter. Let at lave. Lav pris.   

 
# Ingredienser til Boghvede, kogt:
3 dl hel boghvede
salt
reven skal af 1/2 usprøjtet citron

 
* Sådan laves Boghvede, kogt:
1. Bring 4,5 dl vand og salt i kog.
Hæld boghveden i det kogende vand.
Lad det koge for svag varme i 15 minutter.
Se til, at det ikke koger tørt, så må der tilsættes lidt mere vand.

 
2. Riv citronskallen fint og bland den i boghveden.
Server straks.

 
Tips: Kogt boghvede serveres i stedet for løse ris. Boghveden kan koges i en tynd hønsebouillon, det giver en finere smag. Prøv også at blande fint reven peberrod i, i stedet for citronskal.
 

Se flere opskrifter med Boghvede

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 9.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her