Blomkål er velegnet til
at krydre med vinaigrettesauce. Den lidt syrlige vineddike både bryder
og fremhæver blomkålsbuketternes
fine smag.
Tid: ca 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
1 blomkålshoved (ca 700
g)
1 tsk groft stødt kommen
2 hårdkogte æg
2 spsk hakket persille
DRESSING:
1 dl olie
2 spsk hvidvinseddike
¼ tsk salt
¼ tsk peber
¼ tsk paprika
* Fremgangsmåde
1. Del blomkålen i buketter.
Kog dem knapt møre i letsaltet vand (1 tsk pr. liter vand).
Lad dem dryppe af.
2. Fordel blomkålsbuketterne på 4 frokosttallerkener.
3. Kog æggene hårde.
4. Bland ingredienserne
til dressingen. Hæld den over den varme blomkål.
Drys kommen over, og
lad det stå og køle af.
5. Pynt med passeret
æggeblommer og æggehvider samt persille.
6. Server med baguette
som alle gæster kan bryde af.
Tips: Du kan koge blomkålsbuketterne i mikroovnen. Læg
dem i en mikroegnet skål.
Hæld en anelse vand på. Dæk til og kog dem ved 750W ca 5-6 minutter.
Se alle de bedste opskrifter med Blomkål
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------