Logo

Bisque

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bisque 

 
Bisque er det franske navn for en flødelegeret skaldyrsuppe. I det store, gamle, franske køkken kunne det også beskrive en fjerkræ- eller vildtsuppe, gjort tyk med pureret kød og/eller hvederasp. Nu om dage bruges det hovedsagelig om en skaldyrsuppe gjort tyk med fløde, af og tilmed hvederasp og pureret skaldyrskød. Den har en markant krydring, ofte med cognac og cayennepeber.

 

 
Se de bedste opskrifter med Suppe  

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her