Logo

Bagt helleflynder med skalotteløg og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt helleflynder med skalotteløg og persille


Helleflynder er en lækker fisk, som er nem at arbejde med. Med denne opskrift fra Kogebog.dk kan du lave den dejligste bagte helleflynder lynhurtigt. En lækker og sund aftensmad.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Denne opskrift er meget nem at lave.

 
# Ingredienser Bagt helleflynder:
600-800 g helleflynder (Kan evt erstattes af torsk, kuller eller kulmule)
1 dl persille
1 skalotteløg
1 citron
3 spsk olie
1 tsk salt (efter smag)
1 smule peber
*

 
Sådan laver du Bagt helleflynder:
Skær fisken i fire lige store stykker, krydder og vend dem med salt, peber og 1 spsk olie.
Placer fiskestykkerne i et smurt ovnfast fad.
Riv skallen af citronen og bland den med finthakket persille, finthakket skalotteløg og saften af en halv citron.
Smag persilleblandingen til med salt og peber og fordel den ovenpå de fire stykker fisk.

 
Lige inden tilbehøret er klar til at blive serveret, sættes fisken i ovnen på 150 °C i 8-12 min alt efter tykkelse på fileten.
Stegetider: Fileter med tykkelse 2,5 cm skal have ca. 8 minutter - en tykkelse på 4 cm betyder 12 minutters bagetid.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 8.436 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her