Dejlig bønnesalat med tomater og dressing. Salaten er dejlig
sprød og egner sig som tilbehør til mange ting, ikke mindst kød fra grillen.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 20 min.
# Ingredienser
6 dl hvide kogte
bønner
250 g grønne bønner
2 tomater
1 lille bakke karse
eller 1 bdt brøndkarse
Marinade:
4 spsk olie
1 spsk vineddike evt
balsamico
2 spsk finthakket
persille
salt, peber
* Tilberedning
1. Pisk olie og
vineddike sammen til marinaden.
Bland den hakkede
persille i og krydr med salt og peber.
2. Nip og skyl
bønnerne.
Kom dem i kogende
letsaltet vand og kog dem 5-6 min.
Tag dem op og skyl
dem under koldt vand.
Lad dem dryppe godt
af.
3. Kom hvide og
grønne bønner i en skål og hæld marinaden over.
Lad dem trække hermed ½ time.
4. Skær tomaterne i
både.
Bland dem med
bønnerne og drys med karse eller brøndkarse.
5. Server salaten
med flutes eller groft brød til.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.