Syltning Syltetøj. Arbejdstid: 20 minutter Skal trække: 2
timer. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet.
# Ingredienser til Appelsinmarmelade,
råsyltet:
1 kg appelsiner (gerne uden kerner)
250 g sukker
Sylteglas
* Sådan laves Appelsinmarmelade,
råsyltet:
1. Skræl appelsinerne og fjern den hvide hinde.
2. Skær appelsinerne i mindre stykker og fjern eventuelle
kerner.
Hak appelsinstykkerne på en foodprocessor ad flere gange,
eller mal dem to gange gennem kødhakkeren.
3. Rør sukkeret i.
Rør i marmeladen med mellemrum, indtil sukkeret er opløst.
Fyld på rene glas og opbevar svalt.
Tips: Appelsinskal bør ikke anvendes til råsyltet
marmelade.
Da marmeladen ikke indeholder konserveringsmiddel, er
holdbarheden på glas højst 1 måned.
Marmeladen er velegnet til frysning. Det er praktisk at
fryse den i mindre portioner.
Holdbarhed i fryser: 8-10 måneder.
Se de bedste opskrifter med
Appelsin
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------