Andekød har en kraftig smag, som passer fint sammen med
citrusskal som modstykke til den fyldige smag.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 40 min.
# Ingredienser
4 andebryster
350 g spidskål, fint strimlet
225 g porrer, i skiver
1 appelsin, fintrevet skal af
6 spsk østerssauce
1 tsk ristede sesamfrø, pynt
* Tilberedning
1. Varm en stor wok og tørsteg andebrysterne med skindet på
ca. 5 min på hver side.
Steg dem ad to omgange.
2. Tag dem op og læg dem på et rent skærebræt.
3. Med en skarp kniv skæres de i tynde skiver.
4. Fjern fedtet fra ænderne i wokken bortset fra 1 spsk;
kasser resten.
5. Spidskålen strimles med en skarp kniv.
6. Kom porrer, spidskål og appelsinskal i wokken og lynsteg
i ca. 5 min, eller til grønsagerne er bløde.
7. Kom andebryst tilbage i wokken og varm det igennem i 2-3 min.
8. Hæld østerssaucen over og vend det hele godt sammen, til
det er gennemvarmt.
9. Drys ristede sesamfrø over retten, læg den på et varmt
fad og server den varm.
Næringsindhold:
Kalorier 192. Sukker 5 g. Proteiner 26 g. Fedt 7 g.
Kulhydrater 6 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
VARIANT
Anvend kinakål i stedet for spidskål, hvis du ønsker en
lettere og sødere smag.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.