Aftensmad Hovedret Frokostret. Arbejdstid: 15 min. Skal
trække: 3 timer Stegetid: ca. 20 min. Middelsvær at lave. Retten er dyr. (4
personer)
# Ingredienser til Andebryst
med æbler og valnødder:
500 g andebrystfileter
salt
Marinade:
3 spsk valnødde- eller majsolie
1 spsk rødvinseddike
friskkværnet peber
25 g valnøddekerner
Endvidere:
3 æbler
50 g hakkede valnøddekerner
* Sådan laves Andebryst
med æbler og valnødder:
1. Hak valnøddekernerne.
Bland alle ingredienser til marinaden i en halvdyb skål
eller tallerken.
Læg andebrystfileterne i med kødsiden nedad og stil dem i
køleskab i 3 timer.
2. Tør brystfileterne og rids dem et par steder i skindet.
Krydr med salt og steg dem uden fedtstof på en pande.
Først 8-10 min. med skindsiden nedad, så 6-8, min. på den
anden side.
Lad dem stå tildækket 3-4 min, før de skæres ud.
De er rosa nu, og kan naturligvis steges længere, hvis det
ønskes.
3. Skær æblerne i tern eller smalle både og steg dem på
panden, mens andebrystfileterne hviler.
4. Anret fileterne med æbleterninger og drys hakkede
valnøddekerner over.
Tips: Valnødderne kan ristes kort på en tør pande,
før de drysses over retten.
Fjerkrækød bør ikke nydes råt. Man bør derfor se til, at
kødet er stegt, dog gerne med et sart rosa indre.
Se flere opskrifter
med And
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------