Dessert Arbejdstid:
25 min. Frysetid: 3-5 timer. Middelsvær
at lave. Pris: Mellem. Retten kan fryses (4 personer)
# Ingredienser til Ananassorbet:
2 friske ananas (ca
500 g)
½ dl citronsaft
250 g sukker (ca
3 dl)
3 dl vand
* Sådan laves Ananassorbet:
1. Kog vand og sukker til en lage og afkøl den.
2. Skær bunden flad på begge ananas, så de kan stå på et
fad.
Skær toppene af og læg dem i køleskabet.
3. Udhul begge ananas med en kniv, så der sidder ca. 1 cm
frugtkød tilbage.
Pas på ikke at stikke hul på skallerne.
Sæt de tomme ananas i køleskabet.
4. Fjern stokken og skær frugtkødet i mindre stykker.
Blend det til en fin mos.
5. Bland citronsaft, sukkerlage og ananasmos og sæt
blandingen i fryseren 3-5 timer.
Rør i den af og til, husk at skrabe siderne ned.
6. Fyld sorbeten i de tomme ananas.
(Brug en ske, der dyppes i varmt vand) og sæt de fyldte
ananas kort tilbage i fryseren.
7. Sæt begge ananas på et fad, læg ananastoppene på og
server straks.
Tips: Sorbeten kan pyntes med hele jordbær og skiver
af kiwifrugt.
Holdbarhed i fryser; 2-3 måneder
Se de bedste opskrifter med
Ananas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------