Dessert. Arbejdstid:
10 min. Skal trække: 1 time. Let at lave. Pris: Mellem (4
personer)
# Ingredienser til Ananas
i kirsch:
1 frisk ananas
½-1 dl kirsch
½ dl kirsebærlikør
* Sådan laves Ananas
i kirsch:
1. Skær ananassen i 1-1½ cm tykke skiver.
Del skiverne i stykker og fjern stokken.
2. Læg ananasstykkerne i et fad, eller fordel dem
portionsanrettet i glas.
Fordel kirsch og likør over ananassen og lad det trække 1
time, vend af og til.
3. Server sval, men ikke iskold.
Tips: En moden ananas rokker let ved stilken og den skal
dufte sødt af ananas.
Se om frugten Ananas.
Portvin kan erstatte kirschen, så er det en helt anden, men
også udmærket dessert.
Du kan også udhule ananassen og servere ananasstykkerne i
skallen med kirsch.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
Se flere opskrifter
med Ananas
----------- ooo OÔO ooo -----------