Logo

Abrikos creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikos creme

 
Dette går godt med chokoladekage eller budding eller andre desserter, der kræver en frugtagtig creme, eller som selvstændig dessert.
Til 4 personer. Udblødningstid: 2 timer. Tilberedningstid: 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
100 g tørrede abrikoser
2 bananer

½ citron
1 dl piskefløde
1 dl yoghurt naturel
1 spsk honning
krydderurteblade til pynt

 
* Fremgangsmåde
1. Læg abrikoserne i blød i koldt vand i 2 timer.

 
2. Lad dem dryppe af.
Læg dem i en blender med bananer, citronsaft, fløde, yoghurt og honning.
Blend til en luftig creme. Det tager kun et øjeblik.

 

Abrikos creme 


Hæld desserten op i portionsglas med lidt abrikosmarmelade i bunden og lidt hakkede nødder på toppen eller pynt med friske grønne blade af fx citronmelisse eller mynte.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her