Logo

Kyllingeoverlår i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingeoverlår i airfryer 

 
Tilberedning af kyllingelår i en airfryer er en hurtig måde at opnå saftigt kød med et lækkert sprødt skind. En krydret belægning giver den perfekte prikken over i'et.
Arbejdstid: 2 min. Kogetid: 25 min. Personer: 2.

 
# Ingredienser
1 tsk paprika
½ tsk blandede krydderurter
½ tsk hvidløg, moset (valgfrit)
4 kyllingeoverlår, udbenet
1 tsk olie

 
* Tilberedning
Bland paprikaen i en skål med urter og hvidløg, sammen med ½ tsk salt og ½ tsk kværnet sort peber. Fordel på en tallerken.
Gnid kyllingelårene med olien, og vend dem derefter i krydderiblandingen.

 
Læg i kurven på din airfryer og kog med skindsiden nedad i 10 min ved 180 °C.
Vend og kog i yderligere 10-15 min til de er gennemstegte og skindet er sprødt.
For at kontrollere, at de er kogte, skal du stikke i den tykkeste del af låret med
en spids kniv for at se, om saften er klar.
Fjern straks fra airfryeren for at forhindre, at huden bliver blød.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her