Brug en airfryer til at lave denne fristende ret med møre
kyllingebryst overtrukket med hvidløg, sød paprika og krydderurter. Bland
krydderierne efter smag
Arbejdstid: 5 min. Kogetid: 18-20 min. Personer: 4
# Ingredienser
4 kyllingebryst
½ spsk rapsolie
1 tsk salt
1½ tsk hvidløgsgranulat
1 tsk røget sød paprika
2 tsk blandede krydderurter
½ tsk peber
dampede ris og grønt som broccoli eller
grønne bønner eller en grøn salat til servering (valgfrit)
* Tilberedning
Overtræk kyllingen med olie og stil til side.
I en skål blandes salt, hvidløg, paprika og blandede
krydderurter med sort peber,
og fordeles på en tallerken.
Rul hvert oliesmurt kyllingebryst i krydderiet og læg det i
din airfryer-kurv.
Kog ved 180 °C i 18-20 min, vend efter 10 min.
For at kontrollere, at den er kogt, skal du prikke kyllingen
med en kniv
på den tykkeste del for at se, om saften løber klar.
Eller indsæt et stegetermometer, og det skal stå på 70 °C.
Server med ris og grønt eller en salat.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------