Soufflé er navnet på en let æggeret. Navnet, soufflé, kommer
gennem fransk fra latin: sub = "under" + flare = "blæse".
Da æggene er pisket op med luft, kan retten siges at være
"underblæst". Soufflé fremstilles i mange forskellige beholdere
"soufflé-skåle" eller ramekiner.
Soufflé er en klassiker, der aldrig går af mode. Den luftige
dessert skal serveres, så snart den kommer ud af ovnen, så får gæsterne en dejlig
og lækker oplevelse.
Se alle de bedste opskrifter med Soufflé
eller Soufflé
| let og godt på Kogebog.dk 💘
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------