Logo

Five spice-krydderiblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Five spice-krydderiblanding

 
Five spice er et klassisk krydderi i det kinesiske køkken. Som navnet indikerer, er det et mix af fem krydderier: stjerneanis, szechuan-peber, fennikel, kanel og nellike. Disse krydderier er alle markante i smagen, og balancen er derfor vigtig i sammensætningen af det.
Blandingen er aromatisk, kompleks og lidt stærk, og passer godt til især svine- og andekød. Prøv den i julemaden, hvis du er frisk på et velsmagende eksperiment!

 
# Ingredienser
1 tsk kanel
5 stk stjerneanis
4 spsk sichuanpeber
2 spsk hele nelliker
2 spsk fennikelfrø
En morter eller hakker

 
* Tilberedning
Hak stjerneanis, sichuanpeber, fennikelfrø og hele nelliker i en minihakker
Bland kanel i
Fyld på glas og luk tæt. Opbevares tørt og mørkt.

 
Brug af det som rub til svin og fjerkræ, eller som krydderi i vegetarisk fars

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her