Logo

Vietnamesiske forårsruller - De bedste

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vietnamesiske forårsruller - De bedste 

 
Her får du vietnamesiske forårsruller i 5 spændende udgaver. Vietnamesiske forårsruller er sprøde og lækre og med spændende fyld og sauce.
Forberedelse: 30 min.• Tilberedning:·1 time, 20 min. Giver 40 forårsruller

 
# Ingredienser
6 tørrede shiitake svampe
50 g rejer
100 g risnudler
200 g bønnespirer
3 gulerødder
2 løg
600 g hakket svinekød
1 liter jordnøddeolie + 2 spsk
2 spsk muscovadosukker
3 spsk nuoc mam (fiskesauce)
1 spsk majsstivelse
10 store cirkler rispapir
2 tsk salt

 
* Tilberedning
Udblød champignon og risnudler hver for sig i varmt vand.
Skær champignonerne og risnudler i mindre stykker.
Skyl bønnespirerne, og dryp dem af.
Skræl gulerødder og løg, og hak dem.

 
Brun svinekødet på en pande med 1 spsk olie.
Tilsæt rejer, salt, brunt sukker, og nuoc mam.
Lad det syde 1 min. Tag fyldet fra panden.

 
Brun løg og gulerødder på den samme pande med 1 spsk olie.
Tilsæt bønnespirer, champignoner og risnudler.
Varm det igennem 1 min.
Tilsæt kødblandingen med rejer samt majsstivelse udrørt
med 2 spsk vand, rør i retten, til væsken tykner. Køl af.

 
Skær hver rispapircirkel i 4 kvarte.
Udblød 1 kvart i vand, lad overskydende vand løbe af, og
spred den ud på en tallerken.
Læg 1 spsk fyld på, og rul det sammen som en forårsrulle.
Fortsæt, til fyldet er brugt op.
Opvarm 1 liter olie på en stegepande.
Steg 10 ruller ad gangen i 20 min.

 

Vietnamesiske forårsruller - De bedste 

 
Vietnamesiske forårsruller med kylling
Udskift svinekødet med 4 hakkede kyllingefileter

 
Vietnamesiske forårsruller med krabbe
Udskift 100 g svinekød med 100 g krabbekød.
Kom dette på panden samtidig med rejerne.

 
Sauce til vietnamesiske forårsruller
Bland 5 spsk nuoc mam (fiskesauce) med 1 spsk citronsaft,
1 tsk melis, 1 tsk presset hvidløg og 1 tsk chilipasta.
Server saucen til rullerne

 
Vietnamesiske forårsruller med banan og chokolade
Rist 2 skrællede bananer skåret i mindre stykker med
1 spsk brunt sukker.
Fold 12 halve ark filodej ud.
Læg 1 spsk færdig banan på hver.
Sul dem sammen og giv dem 8 min under ovngrillen.
Smelt 50 g mørk chokolade i 1 dl mælk.
Server rullerne til dessert, dækket af chokoladesauce.

 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling  Gris  Fisk  Frugt  Salat  Nudler  Tilbehør  Favoritter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her