Logo

Irsk stuvning - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Irsk stuvning - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Irsk stuvning er en gryderet fra Irland, der traditionelt er lavet med rodfrugter og lam eller fårekød, men også med svinekød. Som i alle traditionelle folkeretter er den nøjagtige opskrift ikke konsekvent fra tid til anden eller sted til sted.
til 4 personer

 
# Ingredienser
1 kg stribet flæsk eller flæskesmåkød
2 dl vand
½ kg hvidkål
½ kg kartofler
½ kg gulerødder
1-2 porrer
1 tsk salt
6 hele peberkorn
1 bdt. persille


Irsk stuvning - Kogebog.dk er bedst 💘


* Tilberedning
1. Kødet skæres i terninger, og grønsagerne findeles.

 
2. Det hele kommes i en gryde sammen med krydderierne.

 
3. Kogende vand hældes ved, låg lægges over, og
retten koges ca. 1 time.

 
4. Retten smages til og serveres med hakket persille og rugbrød.


Irsk stuvning - Kogebog.dk er bedst 💘 

Tips: Ved tilberedning af retter, hvori indgår både kød og grønsager,
er det vigtigt, at man holder de ikke istandgjorte grønsager adskilt
fra kødet, da dette let inficeres af jordbakterier fra grønsagerne.

 
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 9.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her