Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet.
Kuverter: 6
# Ingredienser
9 mellemstore pastinakker
5-6 cm skrællet og revet ingefær
saft og skal af 1 citron
2 spsk brun farin
olie
* Tilberedning
1. Varm ovnen op til 210 °C.
Skræl og nip top og rod af pastinakkerne. Halver dem på
langs.
Læg dem i et ildfast fad.
2. Bland ingefær, citronsaft og -skal, sukker og hæld det
over pastinakkerne.
Tilsæt et skvæt olie, salt og peber.
Bag dem i 50 min, indtil de er gyldne og møre.
Variation
Prøv også denne tilberedning med gulerødder, majroer,
kålroer eller kartofler.
Eksperimenter med forskellige urter og krydderier - prøv
kommen, kardemomme, timianblade, mynteblade, karry, dild, citron, appelsin,
persille og purløg og noget sødt som honning.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.