Tilbehør behøver aldrig at blive kedeligt, når de som her omfatter en bred vifte af ideer og råvarer fra hele verden.
Kuverter: 4
# Ingredienser
3 store revne squash
125 g revet gruyère ost
1,8 dl hvedemel
½ tsk bagepulver
1 tsk stødt muskatnød
3 æg skilt i blommer og hvider
3 dl piskefløde
1,2 dl rasp
0,6 dl revet parmesanost
friskkværnet sort peber efter smag
* Tilberedning
1 Varm ovnen op til 210 °C. Smør et ildfast fad.
Bland squash, ost, mel, muskatnød, æggeblommer og fløde godt
sammen.
2. Hæld æggehviderne i en lille røreskål og pisk dem stive.
Vend æggehviderne i squashblandingen med en metalske.
3. Øs det over i fadet. Bland rasp, parmesanost og peber og
drys det over squashblandingen.
Bag squashtærten i 35 min, indtil den er hævet og
gyldenbrun.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.