Logo

Peanutbutter cookies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peanutbutter cookies


Disse lækre cookies er ikke så sprøde som danske småkager. Peanutbutter gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.

 
# Ingredienser
125 g blødt smør
100 g rørsukker (ca 1¼ dl)
100 g sukker (ca. 1¼ dl)
1 æg
150 g peanutbutter  
2 spsk lys sirup
125 g peanuts
150 g hvedemel (ca. 2½ dl)              
1 tsk bagepulver
1 nip fint salt

 
* Tilberedning
Pisk smør med de to slags sukker, til det er lyst og cremet.
Pisk ægget i.
Rør peanutbutter og sirup i dejen.
Vend peanuts, mel, bagepulver og salt i dejen.
Fordel dejen på plader med bagepapir (ca 1 spsk dej pr. cookie).
Bag kagerne midt i ovnen til de er gyldne, ca 15 min ved 175 °C - traditionel ovn.
Lad kagerne køle af på en bagerist - de er meget skøre mens de er varme, så tag dem forsigtigt af pladen så de ikke går i stykker.

 
Tips:
Disse cookies er ikke så sprøde som danske småkager. Peanutbutter gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.
Lun dem evt. på en brødrister. Den rå dej kan også fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer.

 
Næringsindhold: 17104 kJ / 4088 kcal
Energifordeling: Fiber: 15,2 g. Protein: 8,8 %. Kulhydrat: 36,9 %. Fedt: 54,3 %.

 

Se flere gode opskrifter med småkager HER 

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her