Denne klassiske kage er dejlig svampet og supernem at lave.
Perfekt at tage med til kollegaerne, sende med børnene til klassens time eller
lignende. Her får du den bedste opskrift!
Kan give 30 stk.
# Ingredienser
250 g blødt smør
350 g sukker (ca. 4 dl)
4 æg
500 g hvedemel
4½ tsk bagepulver
1 dl kakao
3 tsk vaniljesukker
3 dl mælk
Smørcreme:
125 g flormelis (ca. 2½ dl)
3 spsk kogende vand
250 g blødt smør
* Tilberedning
Rør smør og sukker godt sammen.
Tilsæt æggene et ad gangen, og rør dejen godt ind imellem.
Bland mel, bagepulver, kakao og vaniljesukker sammen, og
rør det i dejen skiftevis med mælken.
Hæld dejen i en lille smurt bradepande (25x30 cm), og
bag kagen nederst i ovnen i ca. 60 min ved 170 °C.
Kagen kan lægges sammen med smørcreme.
Smørcreme:
Rør flormelis og vand sammen, og pisk det bløde smør
i glasuren lidt efter lidt.
Se de bedste opskrifter med Bradepandekage
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.