Her får du en nem og lækker opskrift på kalkun og champignon.
Retten er perfekt både som hverdagsmad og gæstemad.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 20 min. Gratinering: 20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
300-400 g kogt eller
stegt kalkunkød
250 g champignoner
25 g smør
2½ spsk hvedemel
3 dl sky eller suppe
fra kalkun
1 dl piskefløde
salt og peber
1 spsk sherry
Til gratinering:
1 dl reven ost
* Tilberedning
1. Skær kalkunkødet
i skiver og kom det i et smurt, ovnfast fad.
2. Skær du rensede
champignoner i skiver og rist dem få minutter i smørret.
Bland melet i og
spæd med suppe og piskefløde.
Lad det koge 4-5
min.
3. Smag stuvningen
til med salt, peber og sherry.
Hæld stuvningen over
kødet i fadet og drys osten på.
4. Sæt fadet i en
250 °C varm ovn og gratiner retten i 15-20 min eller til retten har fået farve.
5. Serveres med kogt
spaghetti, løse ris eller små kogte kartofler.