Særdeles lækre
kager, som med stor succes kan serveres til kaffen, måske til et
forlovelsesgilde.
Denne gode dessert hitter altid! Kan virkelig anbefales
Tid: 50 min, heraf
30 min i ovnen. 8-10 stk.
# Ingredienser
100 g smør eller
margarine
3 dl vand
2 dl hvedemel
3 æg
FYLD:
1 liter hindbær
3 dl piskefløde
PYNT:
1 glas ribsgelé
flormelis
* Fremgangsmåde
1. Smelt fedtstoffet
i vandet i en gryde.
Tilsæt melet og rør
til dejen slipper gryden.
Ikke længere, for
så begynder fedtstoffet at skille sig fra.
2. Tag gryden af
varmen og lad dejen svale noget af.
Tilsæt et æg ad
gangen.
Rør meget godt for
hvert æg, så dejen bliver rigtig luftig.
3. Sprøjt dejen ud i
ringe i 8 cm i diameter på en bageplade med bagepapir.
4. Bag ved 200 °C i
30 min. Lad kagerne køle af på en rist.
5. Rens hindbærrene.
Pisk fløden til skum.
Smelt geléen ved
svag varme.
6. Klip kagerne op
til to ringe.
Stil underdelene på et fad.
Sprøjt fløde over og
fyld med hindbær. Læg lågene på.
7. Pensl med gelé og
pudr med flormelis. Server straks.
Tips: Vent med at fylde disse kager, til sidste
øjeblik før de skal serveres.
Så når de ikke at
blive bløde i bunden.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------