Logo

Finsk ovnret - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Finsk ovnret - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Finsk madlavning er primært baseret på sunde og fiberrige ingredienser, og megen brug af kartofler såvel som tilbehør i gryderetter, supper, ovnretter m.v.
til 4 personer

 
# Ingredienser
¼-1 kg stribet flæsk (kogestykket)
¼ løg i skiver
1 kg store kartofler
salt og hvid peber


Finsk ovnret - Kogebog.dk er bedst 💘 

* Tilberedning
1. Flæsket befries for svær, skæres i mindre stykker og
brunes i en gryde sammen med løgene.
Derefter krydres med salt og rigelig hvid peber.

 
2. Kartoflerne skrælles, skæres i tynde skiver og
lægges lagvis med kød/løg i et smurt ovnfast fad,
begyndende og sluttende med et lag kartofler.

 
3. Fadet sættes i ovnen ved 200 °C i 1-1½ time.
Ovntemperaturen hæves til 250°C, og retten steger færdig ved 
denne temperatur til kartoflerne er gyldne på overfladen, ca.½ time.


4. Den finske ovnret serveres med syltede rødbeder, groft brød,
smør og sennep.


Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her